Impressie 2017

Dubbel tennistoernooi

Heren – Dames – Mixcat: 3, 4, 5, 6, 7, 7-35+, 8, 8-35+
24 t/m 30 juli 2017 (voorweekeind 22-23 juli)

Bekijk hier het wedstrijdschema

Elke dag gerechten van een van onze ouderkerkse toprestaurants

We hebben elke dag een toprestaurant uit Ouderkerk dat bij ons op de club komt koken in het speciaal daarvoor ingerichte restaurant, voor slechts € 9,95 per maaltijd. Of je nou speelt of niet, natuurlijk kun je altijd komen eten. En neem gerust iemand mee. Klik bij de restaurants op aanmelden om je aan te melden voor een restaurant dit is voor ons een indicatie om te zien hoeveel mensen er komen eten. Dus geen reservering!

Italiaanse specialiteiten geserveerd vanuit een prachtig verbouwde locatie in de Ouderkerkse dorpskern.

Door de combinatie van passie, creativiteit en jarenlange ervaring bij bekende restaurants weet Chefkok Marco Krispijn hoe hij smaakvolle en culinaire belevingen kan verzorgen.

De gerechten van de kaart van De Kruidfabriek zijn creatief, eigentijds en heel betaalbaar lekker.De keuken combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas.

Ron Blaauw is met Ron Gastrobar Indonesia terug in Ouderkerk aan de Amstel. De welbekende Gastrobar in een Indonesisch en Blaauw jasje.

“Mijn cuisine is moeilijk om onder woorden te brengen. Ik gebruik al mijn ervaringen en inspiratie om elke dag weer nieuwe gerechten te bedenken. Ik wil mensen verrassen met nieuwe, spannende gerechten, met invloeden vanuit de hele wereld.” – Jaimie van Heije

Al 300 jaar een belangrijke rol in de horeca geschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel. Heerlijk eten op terras aan het water en binnen omgeven door Hamptons style interieur.

Al meer dan 50 jaar een begrip in Ouderkerk en omstreken. Een geliefde plek mede door de unieke ligging aan de kerk brug en het terras aan het water.

Pop-up Grand Café DE BANQ is een samenwerking tussen Bart van Oijen, chef met jarenlange ervaring in diverse restaurants en catering. Paul Zekveld, eigenaar van ZekVinos, specialist in het importeren van exclusieve wijnen uit voornamelijk Frankrijk, Italië, maar ook uit Spanje en Duitsland. En de gebroeders Marcel en Erwin van Wieringen, oprichters van het lokale speciaalbier KEK!

Restaurant TwisT serveert met veel passie & finesse de Indiase keuken aan de Amstelzijde. De authentieke smaken worden met veel liefde gepresenteerd met een moderne twist.

Belegde broodjes van Slagerij Meester

Koffietafel /  high tea verzorgd door Bakkerij Out.

Activiteiten

Woensdag t/m vrijdag massage op de club door Stephanie Helmer!

Elke dag bespan service of mogelijk tot racket inleveren voor spoed bespanning!

Live muziek tijdens het toernooi en op de feestavonden (laatste vrijdag en zaterdag)

Dit muzikale duo speelt inmiddels ruim een jaar samen en bestaat uit zangeres Sanne (24 jaar oud) en toetsenist Bart (25 jaar oud). Maak kennis met dit muzikale duo, en geniet van een onvergetelijke muziekbeleving!

Aemstelbeat coverband bestaat uit 5 enthousiaste en muzikale bandleden, die elk feestje als een uitdaging zien. Aemstelbeat richt zich er dan ook voor 100% op, om van elke performance een feestje te maken met herkenbare en dansbare hits van vroeger tot nu.

Op 7 jarige leeftijd leerde Danilo het levenslied kennen door de legendarische Andre Hazes, met de klanken ‘Zij Gelooft In Mij” 10 jaar en vele optredens later startte Danilo zijn eigen solo carrière als Artiest.

Band bestaat uit Marvin Kneefel, Justian Kneefel, Steve Cuiper & Dion Cuiper. Gooi daar classics, dansbare platen en een chille vibe bij en je krijgt The Mojo Brothers. Marvin deed op 16 jarige leeftijd al mee aan The Voice of Holland en schopte het tot in de live shows. Hij is zanger en toetsenist van de band. Binnekort neemt hij zijn eerste solo EP op in de Abbey Roads studio in London. Marvin is iemand om de komende jaren in de gaten te houden. Justian is Marvin’s broer, en rots in de branding als bassist van de band. De drummer van de band is Steve, net geslaagd voor zijn vwo en stort zich nu volledig op zijn drumcarrière. Dion is de zanger en gitarist van de band en tevens Steve’s broer. Net als Marvin deed hij mee aan The Voice of Holland en is hij nu druk bezig met het schrijven van eigen materiaal.

Al meer dan tien jaar geleden is dit duo bestaande uit Kenny & Marcel (tevens ook onderdeel van de toernooiorganisatie) begonnen met het draaien van plaatjes. voor verschillende gelegenheden op de meest uiteenlopende locaties. Eén van voornaamste kwaliteiten van deze twee muziekliefhebbers is het inspelen op het publiek. De voorkeur gaat echter wel uit naar muziek uit de jaren ’70 tot en met nu en volledig internationaal. Alles in de mix! Vanaf de start is deze formule altijd een succes geweest en zien keer op keer blije mensen op de dansvloer. Dit is de reden dat zij ieder feestje nog steeds met evenveel plezier aanpakken. Deze week rocken wij op de tennisbaan!

J-Sax spices up all kinds of parties, events & recordings with warm, organic & colorful sax!

Impressie 2016

Sponsoren

tennis@ouderkerkculinairopen.nl

Tennispark Zuidermeer Holendrechterweg 34 1191 KV Ouderkerk aan de Amstel Telefoon (020) 496 5332Mobiel 06 556 271 05

Kosten: € 12,50 euro per persoon/ per onderdeel.Sluitingsdatum inschrijving: 9 juli 2017
Inschrijven via:Toernooiklapper.nl

info@ouderkerkculinairopen.nl